

- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 391
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی:
حضور بانوان در صحنه نشاط اجتماعی را به دنبال دارد
حجت الاسلام امیر طاهری گفت: حضور بانوان در صحنه نشاط اجتماعی را به دنبال داشته و خنثی سازی توطئه دشمنان است.
به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام «امیر طاهری» در نشست «نهضت پیشرفت بانوان» که با حضور جمعی از بانوان فعال فرهنگی در شهرستان کمیجان برگزار شد، ضمن تاکید بر توانمندی های بانوان در عرصه های مختلف گفت: فضای صمیمی در خانواده بستر مناسبی برای نشر فرهنگ ایجاد می کند و بانوان به عنوان کانون عاطفه و احساسات در خانواده می توانند موتور پیشران فرهنگ و مقوم بنیانهای فرهنگی تربیتی جامعه باشند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به توجه جدی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی به برنامه های حوزه بانوان بیان کرد: ستاد استان یک نهاد کاملا مردمی است و از ظرفیت بانوان تشکیل شده است و برای اعتلای جامعه و پر رنگ کردن نقش بانوان در جامعه تلاش می کند.
وی خاطر نشان کرد: بانوان به عنوان کانون عاطفه و احساسات در خانواده می توانند مقوم بنیانهای فرهنگی تربیتی جامعه باشند
انجام اقدامات جهادگونه ای در حوزه جهاد تبیین ضروری است
مسئول ستاد نهضت پیشرفت بانوان در اداره کل تبلیغات اسلام استان هم در جمع بانوان فعال اجتماعی و فرهنگی شهرستان کمیجان با بیان اینکه بانوان در جمهوری اسلامی ایران دایه دار انقلاب اسلامی هستند، خاطر نشان کرد: بانوان ایران اسلامی نقش پر رنگی در تمام صحنه های انقلاب داشته اند و امروز نیز با حضور خود در عرصه های مختلف نقش آفرینی می کنند .
خانم عباسی به تاثیر فعالیت بانوان در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: بانوان در جامعه میتوانند اثرات زیادی را در حوزه های مختلف داشته باشند و کار شبکه سازی فرهنگی از جمله طرح رفیقانه و حرف آورد ویژه دختران نوجوان و جوان بین بانوان یکی از اقدامات نهضت پیشرفت بانوان است .
وی با تاکید بر اینکه اینکه ظرفیتهای حوزه بانوان در استان مرکزی کم نیست، عنوان کرد: باید از این ظرفیتهای بالقوه برای تأثیرگذاری فعال استفاده شود زیرا حضور زن در جامعه برخاسته از پایگاه خانواده است و اثرگذاری این قشر هم بر کسی پوشیده نیست.
این مقام مسئول ادامه داد: :فلسفه جهاد تبیین این است که دشمن شبانه روز در تمام عرصه ها در تلاش است و با محاصره تبلیغاتی ضد دین، فرهنگ و انقلاب به دنبال ضربه زدن به کانون خانواده ها است که ما باید اقدامات بسیار مهم و جهادگونه ای در حوزه جهاد تبیین داشته باشیم.
- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 388
روحانیون رکن اصلی مساجد و خط مقدم جهاد تبیین هستند
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه روحانیون نقش موثری در بخش های مختلف جامعه دارند، گفت: روحانیون رکن اصلی مساجد و خط مقدم جهاد تبیین و تحقق منویات مقام معظم رهبری هستند.
حجت الاسلام «امیر طاهری» ضمن تبریک ماه رمضان بر بهره گیری از فیوضات این ماه پر خیر و برکت تاکید کرد گفت: روحانیت نقش موثری در بخش های مختلف داشته و دارند و همواره در خط مقدم جبهه های مختلف به نقش آفرینی پرداخته اند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین نیز افزود: جامعه روحانیت خط مقدم جهاد تبیین هستند و ما در سازمان تبلیغات برنامه و جلسات مختلفی را در این راستا برگزار کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه روحانیون باید در فضای جهاد تبیین ورود کنند، ادامه داد: علما و روحانیون می توانند با ورود خود در این عرصه جلوی نفوذ اصلی دشمن را در افکار عمومی بگیرند و نقش موثری در خنثی سازی توطئه های دشمنان داشته باظند..
این مقام مسئول اضافه کرد: در عرصه جهاد تبیین هر یک از ما وظایفی را بر عهده داریم که اجرای بهینه و منحصر به فرد این وظایف میتواند زمینهساز تحقق پیروزی روزافزون در عرصه جهاد تبیین برای ایران اسلامی باشد.
حضور بانوان در عرصه های مختلف منشاء اثرات فراوان است
حجت الاسلام طاهری با تاکید بر اینکه رکن اصلی مسجد روحانی آن مسجد است، ادامه داد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان پشتیبان و حامی روحانیون عالم و خدمت گذار است.
وی، ادامه داد: امام جماعت باید در مسجد محل مرجعیت داشته باشد و بتواند برای رفع مشکلات مردم و محله تلاش و اقدام موثر کند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اضافه کرد: مردم نیز باید اولین مکان برای حل مشکلات محله خود را به مسجد و امام جماعت محل ارائه کنند.
وی همچنین به نقش بانوان در بخش های مختلف اشاره کرد و گفت: امام جماعت دارای شبکههای گستردهای در منطقه است و بانوان یکی از شبکهها هستند.
این مقام مسئول ادامه داد: بانوان توانستند در این حوزه بسیار قوی وارد شده و رفع اختلافات خانوادگی را در دستور کار قرار دهند.
حجت الاسلام طاهری اضافه کرد: ارتقای فرهنگ دینی در خانواده یکی از رسالتهای بانوان است و آنان یکی از بازوان اصلی امام در محلات هستند.
- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 379
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی؛
۸۵۰ روحانی به مناسبت ماه مبارک رمضان به نقاط مختلف استان مرکزی اعزام شدند
حجتالاسلام دکتر مهدی عباسی گفت: ۸۵۰ روحانی برای انجام فعالیتهای فرهنگی اجتماعی در ماه مبارک رمضان به نقاط مختلف شهری و روستایی استان مرکزی اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، حجتالاسلام دکتر مهدی عباسی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفتگو با روابط عمومی این با بیان اینکه ۸۵۰ روحانی برای انجام فعالیتهای فرهنگی اجتماعی در ماه مبارک رمضان به نقاط مختلف شهری و روستایی این استان مرکزی اعزام شدند اظهار کرد: ۲۵۰ نفر از این روحانیون از استان قم و مابقی از حوزههای علمیه استان مرکزی برای اجرای برنامههای فرهنگی و تبلیغی در ماه مبارک رمضان به مساجد و مراکز فرهنگی استان اعزام میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اظهار داشت: «تبیین فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال و جهاد تبیین، بیانیه گام دوم انقلاب، فرزندآوری، تقویت بنیان خانواده، برگزاری نماز جماعت، ختم قرآن بیان احکام و تفسیر قرآن، بیان سیره عملی و فضایل ائمه اطهار (ع) و تبیین جایگاه ولایت» از مهمترین محورهای سخنرانیهای مبلغان دینی اعزامی در ماه مبارک رمضان است.
حجتالاسلام عباسی بیان کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر، رفع آسیبهای اجتماعی، صله رحم، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، ایثار و شهادت، بصیرت بخشی و آگاهی به جامعه، تاکید بر لزوم افزایش جمعیت، ارائه راهکار اقتصاد مقاومتی، برگزاری مراسم گفتمان دینی و ترویج سبک زندگی اسلامی نیز از دیگر فعالیتهای این مبلغان است.
حجتالسلام عباسی ادامه داد: اعزام مبلغ در ماه مبارک در رمضان بیشتر برای مناطق روستایی در نظر گرفته شده و دهیاران روستاها در صورت نداشتن روحانی با مراجعه به ادارات تبلبغات اسلامی در شهرستانها درخواست خود را ارائه میدهند تا نسبت به اعزام مبلغ اقدام شود این درحالی است که رعایت دستور العملهای بهداشتی در مراسم ویژه ماه مبارک رمضان در اولویت برنامه مبلغان قرار داد تا سلامت روزه داران حفظ شود.
- توضیحات
- By اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک
- دسته: اخبار
- بازدید: 305
به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک ، به مناسبت ماه مبارک رمضان به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک محافل قرآنی در سطح شهرستان برگزار می گردد.
حیدر حیدری کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک در توضیح این برنامه گفت : برای اولین بار 6 محفل انس با قرآن در مجتمع های مسکونی و پارک های سطح شهر اراک با مشارکت شهرداری و بسیج طلاب در ایام ماه مبارک رمضان در حال برگزاری است.
وی افزود : علاوه بر محافل مذکور در مجتمع های مسکونی ، 8 محفل انس با قرآن در مساجد شهر اراک و روستاهای اطراف در این ماه مبارک در حال برگزاری است.
کارشناس قرآنی تاکید کرد : 5 محفل جزء خوانی در مساجد الزهرا (س)، الجواد(ع)، الاقصی ، 14 معصوم علیهم السلام و حضرت زینب (س) به طور ویژه و با حضور قاریان مطرح شهرستان و استانی از ابتدای ماه رمضان برگزار شده است.
- توضیحات
- By اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک
- دسته: اخبار
- بازدید: 402
به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک ، حیدر حیدری کارشناس قرآن این اداره اعلام کرد در ماه مبارک رمضان محافل انس با قرآن کریم در سطح شهرستان اراک توسط موسسات قرآنی و به صورت مردمی، با همت نمازگزاران و مساجد و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی هم به صورت عمومی و هم ویژه خواهران محترمه برگزار می گردد.
حیدری افزود : در این ماه علاوه بر محافل قرآنی ، کلاس های تفسیر قرآن، جلسات جزء خوانی قرآن کریم ، و کلاس های تجوید الصلاه برگزار می گردد که امید است زمینه استفاده هر چه بیشتر از معارف قرآن کریم را برای علاقه مندان فراهم سازد.
- توضیحات
- By اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک
- دسته: اخبار
- بازدید: 323
به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک روز جمعه مورخ 1400/12/12 ، مراسم غبار روبی و عطر افشانی مسجد حضرت زینب ( سلام الله علیها ) کوی صادقیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین اختری رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اراک ، حجت الاسلام رودبارانی رئیس ستاد اقامه نماز استان و اعضای محترم شورای اسلامی کلانشهر اراک با همراهی و کمک امام جماعت و نمازگزاران محترم مسجد برگزار گردید.
لازم به ذکر است که هفته آخر ماه مبارک شعبان المعظم به عنوان هفته تکریم مساجد نام گذاری شده که نمازگزاران و فعالان مساجد به غبار روبی و عطر افشانی مساجد می پردازند و مساجد را برای ماه میهمانی خدا آماده سازی می کنند.
- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 351
با مشارکت اداره کل تبلیغات اسلامی مرکزی انجام شد
اعزام ۱۳۰ طلبه به مراکز درمانی استان مرکزی
مدیر کل تبلیغات اسللامی استان مرکزی گفت: با هدف همکاری با کادر درمان و خدمت به خانوادههای آسیب دیده کرونا، 130 طلبه به مراکز درمانی این استان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، حجتالاسلام دکتر مهدی عباسی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفتگو با روابط عمومی این اداره کل اظهار داشت: با هدف کمک به کادر بهداشت و درمان و جلوگیری از شیوع کرونا ۱۳۰ طلبه خانم و آقا در بیمارستانهای این استان فعالیت خود را آغاز کردند.
حجتالاسلام عباسی ادامه داد: حضور طلاب جهادی در بیمارستانها در راستای کمک به کادر درمان در قالب طرح «همیار بیمار» با مشارکت بسیج طلاب و همکاری هلال احمر و ستاد بحران نهادهای حوزوی برگزار شد این در حالی است که روحانیون اعزامی به بیمارستانهای استان مرکزی در زمینه «تزریق واکسن و سرم» و «کمکهای اولیه» آموزش دیدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: ۳۶ گروه جهادی نیز در راستای محرومیتزدایی سازماندهی شد عمده فعالیت این گروهها در زمینه جمعآوری و تهیه بستههای معیشتی است و تاکنون به همت این گروهها بیش از ۲۰ هزار بسته کمک معیشتی میان خانوادههای نیازمند این استان توزیع شده است.
حجتالاسلام عباسی عنوان کرد: همچنین ۶۵ طلبه در زمینه تغسیل و تدفین اموات کرونایی در سطح استان خدمت میکنند و به شهرستانهای فراهان، خمین، کمیجان و سایر شهرستانهایی که تعداد طلبهها محدود است، اعزام میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: از اوایل شیوع بیماری کرونا تاکنون؛ ۷ کارگاه تخصصی تولید ماسک در سطح استان مرکزی راه اندازی و بیش از ۱۵۰ هزار ماسک به صورت رایگان در مناطق محروم این استان توزیع شد.
- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 349
به همت روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مرکزی؛
نشست تخصصی توانمندسازی رسانهای فعالان و موثرین فرهنگی -تبلیغی استان مرکزی برگزار شد
میلاد اسکندری رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی استان مرکزی گفت: 50 نفر از فعالین و موثرین فرهنگی تبلیغی استان با هدف توانمند شدن در حوزه رسانه در این نشست تخصصی شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، میلاد اسکندری رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی استان مرکزی گفت: از اقدامات مهم روابط عمومی استان مرکزی در جهت پیشبرد اهداف سازمان تبلیغات، حضور موثر و به موقع در رسانه های گوناگون است که با همین هدف ۵۰ نفر از موثرین و فعالین فرهنگی تبلیغی در این نشست تخصصی در مجتمع امام خمینی لواسان حضور پیدا کردند.
اسکندری ادامه داد: امروزه رسانه ها در همه ابعاد زندگی خانواده ها نقش پر رنگی دارند و عدم سواد رسانه ای کافی آسیب های جدی به خانواده و به تبع آن به جامعه وارد میکند. بنابراین لازمه استفاده مطلوب ازرسانه ها توانمند سازی سواد رسانه ای افراد در برابر آسیب های منفی آن است.

رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی استان مرکزی گفت: با توانمندسازی افراد در حوزه مهم رسانه، در قدم بعدی تلاش میکنیم از این افراد در شهرستانهای مختلف استان مرکزی به صورت یک شبکه منسجم و کارآمد در جهت پیشبرد اهداف و برنامه ای فرهنگی تبلیغی بهره ببریم.
اسکندری خاطرنشان کرد: بررسی ها نشان میدهد که برای موفقیت رسانه ها و توانمندسازی آنها درمحیط رقابتی جهان باید تعامل بیشتری با مخاطب داشت تا بتوان نیازهای مخاطب را درک کرده و درجهت تامین آن حرکت کرد شبکه های اجتماعی برروی اینترنت بهعنوان یک محیط هم فکری و خلق دانش چنین بستری را برای افزایش تعاملات اجتماعی و ارایه نظرات ودیدگاه های مخاطب فراهم خواهند کرد که باید از این بستر به درستی بهره برد.
- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 353
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی؛
اساس نهضت امام خمینی(ره) بر پایه مساجد است
آیت الله دری نجف آبادی گفت: بسیج با مسجدرابطه عمیق دارد و لذا تعامل سازنده ارکان مسجد با بسیج و محوریت ائمه جماعت یک ضرورت مهم است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در گفتگو با روابط عمومی ایین اداره کل گفت: بسیج با مسجد رابطه عمیق دارد و لذا تعامل سازنده ارکان مسجد با بسیج و محوریت ائمه جماعت یک ضرورت مهم است و نگاه به مسجد باید توام با تحول و جذب جوانان و نوجوانان باشد.
او در ادامه گفت: کانون اصلی تحولات اسلام مساجد هستند و اسلام بر پایه مساجد بنا شده و امام خمینی(ره) با تکیه بر مساجد انقلاب اسلامی را تشکیل داد و دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی به برکت مسجد محوری است و اهمیت فراوانی دارد که روز به روز باید تقویت شوند.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: مساجد سرمایه های عظیم انقلاب اسلامی هستند و نقش موثری در اعتلا و پیشرفت جامعه و کشور داشته اند و اساس نهضت امام خمینی(ره) بر پایه مساجد است و گام دوم انقلاب باید رویکرد مسجد محوری و احیای کارکرد مساجد برای حل مشکلات و خدمت به مردم تقویت شود.
آیت الله دری نجف آبادی با تاکید براینکه مساجد و مراکز دینی در شهرسازی باید اولویت داشته باشد،گفت: مساجد نقش مهمی در امیدآفرینی در جامعه دارند و لذا محوریت کلیه برنامه ها باید تقویت مساجد باشد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی تاکید کرد: بسیج با مسجد رابطه عمیق دارد و لذا تعامل سازنده ارکان مسجد با بسیج و محوریت ائمه جماعت یک ضرورت مهم است و نگاه به مسجد باید توام با تحول و جذب جوانان و نوجوانان باشد.
وی ادامه داد: احیای کارکرد مساجد و مسجد محوری نقش مهمی در وحدت امت اسلام و تامین امنیت پایدار خواهد داشت و تقویت مسجد محوری امنیت کشور را در همه بخش ها تامین خواهد کرد و پیشرفت جامعه اسلامی در گام دوم در گرو آبادانی مساجد و تعامل سازنده بسیج با مساجد است.
آیت الله دری نجف آبادی خاطر نشان کرد: کادرسازی و تربیت نیرو در مساجد، تشکیل بانک جامع اطلاعات محله، تقویت مسئله خانواده، جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، اجرای برنامه های خلاقانه، ارزیابی مستمر عملکرد مساجد و رفع نقاط ضعف در مساجد از ضرورت های مهم است و بسیج با مشارکت سایر دستگاه های متولی در این خصوص باید برنامه ریزی دقیق و حکیمانه داشته باشد.
- توضیحات
- By روابط عمومی
- دسته: اخبار
- بازدید: 377
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی:
سند راهبری مساجد استان مرکزی ابلاغ شد
حجتالاسلام دکتر مهدی عباسی گفت: مردمی سازی تبلیغ در دستور کار تبلیغات اسلامی استان مرکزی قرار دارد و سند راهبری مساجد استان نیز در همین راستا تدوین شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، حجتالاسلام دکتر مهدی عباسی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفتگو با روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: مردمی سازی تبلیغ در دستور کار تبلیغات اسلامی استان مرکزی قرار دارد و سند راهبری مساجد استان نیز در همین راستا تدوین شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در نشست شورای راهبری مساجد استان مرکزی گفت: برای تدوین سند مدیریت مساجد جلسات متعددی با نهادهایی چون ارشاد، اوقاف و سپاه برگزار شد و ثمره حدود ۳۰۰ نفر ساعت کار کارشناسی سندی است که امروز ابلاغ میشود.
وی ادامه داد: طرحهای تحولی فرهنگی در سه ساحت رقم میخورد تا به حکمرانی فرهنگی مد نظر حضرت آقا نزدیک شویم و ساحت اول پرداختن به ساختارهای فرهنگی است که کار سند در راستای بازسازی ساختارهای فرهنگی از جمله هیئتهای مذهبی و دارالقرآن بود و هدف این است که ساختارهای فرهنگی به سمت فعالسازی و چابک سازی با حضور دو گروه جوانان و بانوان حرکت کند. ان شاالله با حضور بانوان و فعالان فرهنگی و جوانان را در جایگاههای حقوقی مثل فرمانده پایگاه بسیج و مسئول کانون و مسئول دارالقرآن در هیئت امنا مساجد خواهیم داشت.
مدیر کل اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: سرمایههای انسانی بخش دوم از طرحهای تحولی فرهنگی است که با همگرایی و همکاری مسئولان استان رقم خورد و سال گذشته اردو توانمندسازی روحانیون و فعالان فرهنگی را با ظرفیت یک هزار نفر برگزار کردیم. هفته گذشته نیز سازمان تبلیغات پنج اداره کل برتر را معرفی کرد که به لطف خدا و با زحمات همکاران استان مرکزی بین ۵ استان برتر قرار گرفت.
حجتالاسلام عباسی افزود: فرآیندها و روندهای فرهنگی، بخش آخر تنظیم گری در بحث حکمرانی فرهنگی بود که سعی کردیم مردمی سازی تبلیغ در دستور کار قرار بگیرد و مثلث امام جماعت و دستگاههای حاکمیتی و مردم مدیریت پایگاههای بسیج و هیئتهای مذهبی هر محله را بر اساس الگوی مدیریت اسلامی پیش ببرند.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ مسجد و ۳۵۰ حسینیه در استان داریم و امیدواریم در سال ۱۴۰۱ بتوانیم ۶۰۰ مسجد را بر اساس این سند بازسازی و هیئت امنا فعال و امام جماعت توانمندی را داشته باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: هزار و ۲۱۰ روستا در استان مرکزی وجود دارد که فقط در ۲۵۰ روستا روحانی مستقر است. خواهشمندیم کمک کنید تا این رقم را بالا ببریم زیرا با وجود هویت دینی و انقلابی موجود در استان مرکزی این رقم زیبنده استان مرکزی نیست که امیدواریم در چهار سال اول دولت آقای رئیسی حداقل ۸۰ درصد روستاهای استان مرکزی پوشش داده شود.
حجتالاسلام عباسی ادامه داد: شورای راهبری مساجد استان وظیفه سیاستگذاری و ریلگذاری کلان مساجد استان را خواهد داشت و بنا شد در سه حوزه تربیت فعالان فرهنگی اعم از طلبهها و غیر طلبهها، تولید و پردازش محتوای دینی و قرارگاه ترویج گفتمان مجموعه کارها را پیش ببریم.
وی اظهار کرد: در شورای راه یاری شهرستان ۹ نفر حقوقی خواهیم داشت که امام جمعه شهرستان، رئیس شورای راهیاری امور مساجد شهرستان است و ۲ نفر از اساتید حوزه شهرستان هم از اعضای این شورا هستند.
گفتنی است در پایان این جلسه از سند راهبری مساجد استان مرکزی رونمایی شد و این سند قرار است پس از ابلاغ از ابتدا سال آتی با هدف نظارت و ساماندهی امور مساجد در استان مرکزی اجرایی شود.